Blitz Technology lanseaza serviciul de Live Production and Streaming (LPS)

LPS - Live Production & Streaming

Blitz Technology lanseaza serviciul de Live Production and Streaming (LPS)

September 3, 2015
|
comments off
|

Urmarindu-si strategia de diversificare a ofertei de produse si servicii, Blitz Technology a decis sa intre pe piata de servicii de productie live si streaming. Profitand de avantajul experientei de televiziune pe de o parte si a dezvolatrii continue a tehnologiei de compresie video pe de alta parte, Blitz Technology lanseaza serviciul denumit LPS (Live Production and Streaming) ale carui componente majore sunt filmarea evenimentelor la calitate de TV si transmisia acestora pe Internet.

Blitz Technology este capabila sa acopere, singura sau impreuna cu partenerii sai, productia video si transmisia pe Internet pentru orice eveniment, incluzand aici camere video multiple, mixaj audio-video, insertii grafice, inregistrarea si transmisia live pe Internet.

Primul eveniment major pentru care Blitz Technology a asigurat servicii de tip LPS a fost Cupa Mondiala de Dansuri ce a avut loc in Romania in Iulie 2015. Organizat de catre compania engleza Senergy Digital, evenimentul a fost filmat si transmis prin Internet timp de 15 ore pe zi de-a lungul a 7 zile. Pe partea de productie, Blitz Technology a furnizat filmarea, mixajul video si insertiile grafice in timp ce operarea graficii a fost furnizata de catre Studio Video Art. Conexiunile de transmisie pe Internet au fost oferite de catre Mediasat. Blitz Technology s-a ocupat si de integrarea tehnica, encodarea si transmisia semnalului video pe platforma Livestream aleasa de catre Senergy Digital pentru transmisia catre utilizatorii finali.

Folosind solutii tehnologice extrem de mobile, Blitz Technology poate furniza servicii de productie live si streaming (LPS) practic oriunde in lume. Pentru mai multe informatii trimiteti intrebarile dvs. la office@blitztechnology.ro.