Despre

Live Production and Streaming (LPS)
este un serviciu oferit de Blitz Technology,
o companie de productie live, consultanta si integrare de sisteme infiintata in 2014 de Claudiu Paraschiv, un expert al pietei de telviziune. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Claudiu Paraschiv a fost Head of Technology in CME si Director Tehnic al ProTV (vedeti si https://ro.linkedin.com/in/claudiuparaschiv ).

Blitz Technology are deja la activ peste 400 de transmisii live pe Internet care au fost produse in toata lumea pentru clienti locali si internationali.

Printre avantajele oferite de serviciul LPS se numara:
  • Folosirea unor echipamente de ultima generatie care eficientizeaza la maxim operarea mentinand in acelasi timp o calitate ridicata a produsului final.
  • Colaborarea cu oameni de inalta valoare atat pe parte tehnica (ingineri si tehnicieni) cat si pe parte artistica (cameramani si regizori de emisie). Marea majoritate a angajatilor si colaboratorilor nostri au o experienta solida in industria de televiziune ceea ce reprezinta un avantaj major in furnizarea unui serviciu de calitate.
  • O puternica expertiza tehnica si de productie care ne ajuta sa oferim solutii pentru orice gen de eveniment indiferent de complexitatea acestuia.
Scopul nostru este sa oferim servicii de calitate la cele mai inalte standarde pentru proiecte de productie si transmisie indiferent de complexitatea acestora.

Claudiu Paraschiv