Parteneri

LPS lucrează îndeaproape cu partenerii săi pentru a asigura servicii complete și pentru a integra sistemele acestora în diferite proiecte.
Lista partenerilor include următoarele companii:

Studio Video Art este provider de producție TV de top din Europa Centrală și de Est.

Cu experiență de 20 de ani în domeniul broadcasting, Studio Video Art a realizat proucția și broadcasting-ul unor evenimente importante cum ar fi meciuri din UEFA Champions League și UEFA Europa League.

Flota Studio Video Art include Dube OB de diferite dimensiuni, DSNG-uri, echipament slow motion și super slow motion și altele.

Pentru mai multe informații vizitează: www.studiovideoart.ro

Media Sat
MEDIA SAT este una din principalele companii de telecom ce activează pe piața B2B din România.

Fondată in anul 1997, fiind o companie privată, MEDIA SAT oferă o gamă largă de servicii și produse pe piața de telecom: de la acces internet, la telefonia fixă, call center, SMS și AVS, precum și servicii de broadcastig TV și Radio

Pentru mai multe informații vizitează: http://www.mediasat.ro

CrossPoint
CrossPoint este o companie specializată în livrarea serviciilor specializate de video prin rețele IP, în special IPTV și OTT

Pentru mai multe informații vizitează: http://www.cpt.ro

Zoom Dynamics
Zoom Dynamics este formată dintr-o echipă de oameni cu peste 20 de ani de experiență în domeniile în care activează: design grafic și industrial, fotografie profesională, servicii IT, web design.

Pentru mai multe informații vizitează: www.zoomdynamics.ro

DronaFoto.com este o companie de conțiut ce include filmări și fotografie cu drona. Parteneriatul cu LPS oferă în premieră serviciul de live streaming cu imagini din dronă.

Pentru mai multe informații vizitează: www.dronafoto.com

Curios cum putem introduce transmisia live din dronă? Citește acest artciol: http://www.lps.ro/transmisie-live-din-drona