Primul Videoclip Muzical Produs și Transmis Live!

Primul Videoclip Muzical Produs și Transmis Live!

Primul Videoclip Muzical Produs și Transmis Live!

February 24, 2017
|

În premieră LPS a participat la realizarea primului videoclip muzical produs și transmis Live! Chiar de Ziua Îndrăgostiților echipa Live Production Streaming (LPS) s-a parteneriat cu trupa VUNK, pentru a produce și transmite live noul videoclip VUNK. Fanii trupei au apreciat ideea creativă, ajutând la viralizarea videoclipului prin like, share și comment.

Cum s-a realizat Primul Videoclip Muzical Produs și Transmis Live din România?

Primul videoclip muzical produs și transmis Live a trebuit filmat dintr-o singură bucată și transmis live pe Facebook. Actorii trebuiau să fie pregătiți, neavând spațiu de manevră, fără posibilitatea dublelor sau a momentelor tăiate de la montaj. O singură cameră a filmat întreg videoclipul, iar semnalul video a fost preluat de echipa LPS spre a fi trimis Live pe pagina de Facebook VUNK. Fanii trupei VUNK, au putut să comenteze live în timp ce clipul se filma.

Imediat cum videoclipul s-a terminat, transmisia a fost preluată de o cameră din studio. Prezentatorul a putut să cheme echipa, trupa și actorii pentru a-i prezenta și a-i felicita.

Ce înseamnă asta pentru Marketing?

Transmisia Live este un pas important în tehnologie și mai ales în Marketing. Am intrat într-o eră nouă în care fanii / consumatorii au nevoie să comunice bidirecțional cu brandurile.

În cazul de față, fanii au putut să asiste la producția unui videoclip muzical, acest lucru este fără precedent în istorie. Faptul că fanii au comentat, au dat like, sau au împărtășit cu prietenii lor, a ajutat foarte mult la răspândirea videoclipului și la o lansare de succes.

In cazul transmisiilor live este foarte importantă interacțiunea cu spectatorii. Prezentatorul a interacționat cu publicul, iar la final a făcut referire la indicii aflate în videoclip cu privire la data următorului lor concert. Fapt ce poate doar să ajute la o creștere a vizualizărilor ulterioare.

Ce ne așteaptă în viitor pentru transmisiile live?

Vedem cum tehnologia oferă noi posibilități de exprimare și de comunicare ale brandurilor cu consumatorii sau fanii lor. Odată cu tehnologia, crește și creativitatea și modul de îmbinarea a mai multor soluții. LPS este alături de partenerii săi și oferă soluții premium de calitate și stabilitate a transmisiilor live.

Iată Primul Videoclip Muzical Produs și Transmis Live pe YouTube:

Stai la curent cu proiectele și cele mai noi soluții ale LPS pe site-ul nostru, sau pe pagina de Facebook.

Ai un proiect nou, sau ai nevoie de idei legate de tehnologie? Dă-ne un email aici.