Transmisie Live din Dronă

Transmisie Live din dronă

Transmisie Live din Dronă

February 24, 2017
|

Live Production Streaming s-a parteneriat cu echipa DronaFoto.com pentru a aduce servicii premium de transmisie live din dronă. Experiența solidă a LPS de realizare a transmisiilor live, împreună cu experiența de zbor a echipei Drona Foto aduc un serviciu de transmisie live din dronă de calitate.

“Cel mai important factor este calitatea transmisiei și mai ales garantarea vitezei de upload, fără de care nu putem să oferim un serviciu care să se ridice la standardele LPS” – Claudiu Paraschiv – Managing Director LPS

“Doar împreună cu cei de la LPS putem acum să oferim servicii premium de transmisie live din dronă. Un aspect important este integrarea filmărilor din dronă cu echipele de operatori de pe teren ale LPS.” – Matei Țuca – Manager DronaFoto.com

Cum ajută o transmisie live din dronă?

Integrarea live a cadrelor din dronă, cu cele din camerele operatorilor de pe teren sau a camerelor fixe oferă o valoare crescută producțiilor clienților nostri. În plus, o dronă poate să ofere imagini de acolo de unde este foarte greu unui operator să ajungă. Cadrele din dronă oferă o poziționare mai clară a evenimentului și oferă în același timp imagini ce captează atenția spectatorilor.

Mai multe despre drone

Dronele sunt înregistrate la Autoritatea Aerospațială Civilă Română (AACR), și se normele de siguranță ale producătorului dronelor. Operatorii DronaFoto.com dispun de training și au peste 30 de ore de zbor la activ (început de 2017).

Dronele zboară până la 30 de minute cu o singură baterie, cu posibilitatea schimbării bateriei foarte rapid. Raza de transmitere a semnalului este situată între 5 și 7 KM în funcție de mediul înconjurător.

Ești curios cum poți integra soluțiile LPS în strategia ta de marketing sau de producție de conținut? Scrie-ne pe email aici sau dă-ne un semn pe Facebook.

Mai multe imagini și clipuri video cu drona găsești pe pagina DronaFoto de Facebook.