Webinarii care reunesc oameni de la sute de KM distanță

Webinarii care reunesc oameni de la sute de KM distanță

Webinarii care reunesc oameni de la sute de KM distanță

July 3, 2017
|

Într-o nouă premieră a Blitz Technology în parteneriat cu Albotech, am realizat webinarii în care am reunit oameni de la sute de kilometri distanță.

În primul rând ce este un webinar?

Un webinar este un seminar realizat pe internet. Acesta este transmis live. Prezentatorii pot să interacționeze cu participanții și le pot răspunde la întrebări. Webinariile salvează timp, bani, dar mai ales face întâlnirile imposibile posibile.

Noi am reușit să aducem peste 200 de oameni din 4 orașe diferite sub același acoperiș virtual. Am realizat asta fără costuri de transport, cazare sau diurnă și mai ales spectatorii nu au pierdut zile pe drum.

Acest webinar a salvat timp, dar a adus un număr mai mare de participanți. Participanți care nu ar fi avut disponibilitatea să ajungă la acest seminar în afara orașului. Pentru că pe lângă peste 200 de oameni din cele 4 orașe București, Iași, Cluj, Timișoara, am reunit și peste 600 de spectatori online.

Atât imaginea cât și sunetul au fost transmise live în timp real. În acest webinar toți participanții au putut să se vadă și să se audă. Orice participant putea să pună o întrebare. Prezentatorul putea răspunde, chiar dacă cele două persoane erau în două orașe diferite aflate la sute de kilometri distanță.

Împreună cu partenerul nostru Albotech avem capacitatea și expertiza de a realiza astfel de webinarii complexe, din mai multe locații la nivel național sau internațional. Webinarii transmise live, dintr-o locație, sau mai multe. Transmisia se poate vedea din orice locație sau de pe internet de pe orice dispozitiv conectat la internet (fie el telefon, tabletă sau PC).

Ai un seminar pe care vrei să-l transmiți live? Sau o conferință mare la care este imposibil să aduni toți invitații într-un singur loc? Dă-ne un semn și te puteam ajuta.