Servicii Live Streaming 360

Servicii Live Streaming 360 de la Live Production Streaming

Servicii Live Streaming 360

April 14, 2017
|

Am lansat cu succes servicii Live Streaming 360! De astăzi înainte, viitorul este cu un pas mai aproape de noi cu transmisii live 360. 

Garantăm transmisia live în timp real și venim cu o nouă tehnologie 360 pentru ca spectatorii să se bucure de realitatea înconjurătoare. Cu ajutorul ochelarilor VR, a unui smartphone sau al unui laptop, vei putea simți experiența completă a evenimentului pentru că…..vei fi acolo! Vei auzi, vei vedea, vei putea interacționa în timp real.

Ce oferim în pachetul de servicii live streaming 360?

Oferim aceiași calitate a transmisiei, aceiași garantare a vitezei de upload, dar în varianta 360! Adică spectatorii pot să vadă de jur împrejur ce se întâmplă la conferințe sau la evenimente. Transmisia se poate vedea și în mod normal pe YouTube sau Facebook, întorcând telefonul în direcția dorită, iar imaginea va urma direcția telefonului.

Ce aduce nou transmisia live 360?

Mediul 360 este intens promovat de către marile companii de conținut online, prin acuratețea cu care transmite experiența de la fața locului: acum vei vedea nu doar ce e în fața camerelor de filmat, ci vei observa ce este și în spatele lor. Astfel Live Stremaing-ul 360 este în momentul de față tehnologia care te aduce cu adevărat la locul acțiunii.

Am realizat primul proiect de Live Streaming 360 cu cei de la Bergenbier, iar provocarea lansată a fost de a relata în direct conferința de presă a meciului de fotbal România – Danemarca. Conform celor de la weinvent.ro spectatorii au fost scufundați într-o altă realitate (articol disponibil aici) 

Vrei să vezi cum a arătat acest live streaming 360?

Dacă vrei să afli mai multe despre servicii de Live Streaming 360 dă-ne un semn aici pe pagina de contact aici.

Sau trimite-ne un mesaj pe Facebook dacă ești în pană de idei!

Servicii Live Streaming 360 de la Live Production Streaming

Servicii Live Streaming 360 de la Live Production Streaming